Woensdag t/m maandag geopend

Bekijk onze actuele openingstijden

Grote groep? Reserveer!

Tel.: +31(0) 76 598 5248

Over ons

Herberg ‘t Pannehûske is al sinds 1891 een begrip in de regio. Met een antieke inrichting uit grootmoeders tijd, gelegen aan de magische poort van Achtmaal naar Zundert en andere exotische werelddelen…

Er wordt gefluisterd dat als je eenmaal ’t Pannehûske bent binnengestapt, je ogen, oren en smaak telkens weer worden verrast door een overweldigende reis terug in de tijd. Een lang vervlogen tijd die we alleen nog kennen van de sprookjes van oma en de sterke verhalen van opa.

In Achtmaal bij Herberg ’t Pannehûske in de bossen van landgoed Wallsteijn. Waar je nog gewoon op je gemak kunt eten en een goed gevuld bord krijgt voor een schappelijke prijs. Waar mensen werken bij wie gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Laten we er zuinig op zijn!

Kijk rustig eens rond om een indruk te krijgen van ’t Pannehûske. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Sinds 1 juli 2013 zwaaien Marga en Wil Nouws de scepter over Herberg ’t Pannehûske. Met een enthousiast en vriendelijk team maken zij jouw verblijf tot een ware belevenis. Santé!