Kinder GPS Puzzel en Speurtocht

Kinder GPSDeze GPS-tocht is door vele kinderen uitgeroepen tot de meest spannende en leukste speurtocht van allemaal. Deze tocht voert niet alleen langs alle mooie en spannende plaatsen van het bos, maar de kinderen moeten ook gaandeweg allerlei leuke, innovatieve maar soms ook “lastige” opdrachten, puzzels en raadsels oplossen alvorens ze bij de verborgen schatkist uitkomen.

Maar dan zijn ze er nog niet! De kist zit op slot en alleen als alle opdrachten juist zijn uitgevoerd gaat de kist open! Wat zou erin zitten? Misschien wel een boek of een berg met geld of goud, of misschien wel iets antieks of heel erg oud? In ieder geval een verrassing!

De tocht met verrassing in de schatkist kost € 4,50 p.p. U brengt dan zelf een leuke verrassing mee voor in de schatkist.

De tocht duurt 1,5 tot 2 uur. De Gps-speurtocht kan natuurlijk ook in combinatie met onze "Tap je Ranja en versier je Pannenkoek-"activiteit worden geboekt.

Tap je Ranja en versier je Pannenkoek

VersierPannekoekTrek je oudste kleren aan want we gaan heerlijk vuil worden! Wat is er voor een kind mooier dan ravotten in het bos, klimmen en klauteren, draaien en zwieren in onze speeltuin? NIETS, inderdaad!

De pannenkoekenbakkers bakken een grote stapel pannenkoeken die de kinderen zelf mogen versieren met verschillende soorten fruit, stroop, poedersuiker en natuurlijk heel veel SNOEPJES!

En misschien nog wel het leukste; jullie mogen helemaal zelf je eigen ranja tappen.

De kosten van deze leuke en lekkere activiteit bedragen € 8,50 per persoon.

Goochelshow

GoochelshowWat is er nu leuker om jouw kinderfeestje te vieren met een echte goochelshow?
Of in de familiedag voor de kinderen een goochelshow op te voeren.
Deze show is zeer interactief, omdat de kinderen ook zelf mee mogen goochelen.

De kosten bedragen € 180,-

Openingstijden

Openingstijden

Maandag
Open van 10:00 tot 18:00
Keuken sluit dan om 17:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag t/m Zondag
Open van 10:00 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248