Solex rijden

Vanaf Herberg ’t Pannehûske gaan we na de instructies op pad met de allervriendelijkste snorfiets die er bestaat: de klassieke Solex uit de jaren '60/'70! We genieten van het prachtige landschap waar Brabant bekend om staat: weilanden en bossen, dorpjes natuur, koeien en heel veel vogels. Al rijdend op een blitse Solex ontdekken we het sprookjesachtige Brabant. Deze tochten zijn ook ideaal als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Dit kan dan meteen gecombineerd worden met één van onze barbecues of buffetten.

solex 001

De tijd van de solextocht is met ons te bespreken en van begin mei tot eind september is het mogelijk tot 20:00 uur te toeren op de Solex.

  • 3 uur durende tocht: €29,50 pp, een aanrader en meest gekozen! Een tocht richting Klein Zundert, Rijsbergen, Galder, Zundert, Wernhout en Achtmaal. 
  • 4 uur durende tocht€39,50 pp, een mooie tocht richting Liesbosch, Breda en via het Mastbos richting Hazeldonk. Hierin is voldoende gelegenheid voor een uitgebreide pauze of een tweede activiteit.

Minimaal aantal deelnemers om de Solextocht doorgang te laten vinden is 8 personen.

Alle tochten zijn inclusief BTW, verzekering, milieuvriendelijke brandstof (=geen stank), pauze bij een mooie locatie en begeleiding, maar exclusief consumpties. Eventueel kunnen we extra Solexen inhuren bij grote groepen voor een meerprijs.

Voor het rijden van een Solex is het hebben van een brommercertificaat of een rijbewijs verplicht.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag
Open van 10:00 tot 18:00
Keuken sluit dan om 17:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag t/m Zondag
Open van 10:00 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248