Woensdag t/m maandag geopend

Bekijk onze actuele openingstijden

Grote groep? Reserveer!

Tel.: +31(0) 76 598 5248

Workshop Mondharmonica spelen

Mondharmonica leren spelen in anderhalf uur tijd een onmogelijke opdracht? Wij weten zeker dat het kan! Dat doen we op een super leuke, actieve manier en aan het eind van de workshop krijgt iedereen een eigen instrument naar huis.

Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

THE BLUES BROTHERS REVUE

We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues en een improvisatie blues schema. Daarna leren we gezamenlijk bekende liedjes te spelen. De verbazing dat het allemaal zo snel lukt, werkt bij veel mensen op de lachspieren. Uiteraard zit de harmonica bij de prijs inbegrepen en krijgt u deze mee naar huis! We maken ons klaar voor The Blues Brothers Revue waarbij iedereen compleet met hoed bril en bluesharp in de huid kruipt van Jake en Elwood Blues.

Prijs inclusief mondharmonica bedraagt € 29,50 per persoon, met een minimum van 10 deelnemers.

U kunt er eventueel ook voor kiezen een Blues Brothers outfit (hoedje plus bril) erbij aan te schaffen, zodat de deelnemers als Blues Brother naar huis kunnen. De kosten hiervan zijn €6,50 per deelnemer.