Workshop Mondharmonica spelen

mondharmonicaMondharmonica leren spelen in 1,5 uur tijd, een onmogelijke opdracht? We garanderen je dat het kan! En dat het bovendien op een prettige manier kan! Iedere deelnemer krijgt na de workshop zijn eigen instrument mee!

Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

The Blues Brothers Revue

We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues en een improvisatie blues schema. Daarna leren gezamenlijk bekende liedjes te spelen. De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren. Uiteraard zit de harmonica bij de prijs inbegrepen en krijgt u deze mee naar huis! We maken ons klaar voor The Blues Brothers Revue waarbij iedereen compleet met hoed bril en bluesharp in de huid kruipt van Jake en Elwood Blues.

Prijs inclusief mondharmonica bedraagt € 25,00 per persoon, met een minimum van 10 deelnemers.

Eventueel kunt u ervoor kiezen een Blues Brothers outfit (hoedje plus bril) erbij aan te schaffen, zodat de deelnemers als Blues Brother naar huis kunnen! De kosten hiervan zijn €6,50 per deelnemer.

 

Openingstijden

Openingstijden

Maandag
Open van 10:00 tot 18:00
LET OP,
Keuken sluit dan om 17:00

Dinsdag gesloten

Woensdag t/m Zondag
Open van 10:00 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248