Oud-Hollandse spellen

Hoefijzer gooienOnze oud-Hollandse Spellen zijn al bijna net zo oud als ’t Pannehûske zelf, maar dat betkend niet dat er minder om wordt gevraagd. Integendeel! Het is en blijfteen super gezellige activiteit. Daarbij is niets lachwekkender dan je schoonmoeder, je opa,  broertje of zusje of collega te zien stuntelen met een van onze spellen.

Onder onze oud-Hollandse spellen vallen onder andre: repen, ringsteken,  hoefijzer gooien, doolhof run, tractor bal, bibberspiraal, enzovoorts.

De oud-Hollandse spellen zijn enorm leuk in combinatie met het kruisboogschieten (o.v.b. van beschikbaarheid en vanaf 12 jaar). Dit kan echter alleen gedaan worden in de Oud-Hollandse zomer (van mei tot oktober) in samenwerking met de Oud-Hollandse Gildeleden van Kruisboogvereniging Nooit Gedacht. 

Tijdens de Oud Hollandse spellen kan er gewoon gepauzeerd worden voor een hapje of een drankje. Nadat alle spelen zijn gespeeld worden de punten opgeteld en krijgt de winnaar desgewenst een leuke prijs!

  • Kosten Oud Hollandse spellen: € 6,- per persoon
  • Kosten Oud Hollandse spellen incl. kruisboogschieten: € 12,00 p.p.

Je schiet pas echt in de roos, als je de Oud Hollandse spelen afsluit met één van onze warme en/of koude buffetten of een heerlijke pannenkoek.

Openingstijden

Maandag 
Open van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Dinsdag
In augustus geopend van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Woensdag t/m Zondag
Open van 10:00 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Met besloten arrangementen kan onze sluitingstijd aangepast zijn.

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248