Huifkartochten

Landgoed Wallsteijn behoort tot één van de mooiste landgoederen van Nederland en België en dat laten we natuurlijk graag aan u zien.

De mogelijkheden van een huifkartocht zijn enorm. Zo hebt u de mogelijkheid om een lunch of een kleine bierproeverij in de huifkar te nuttigen. Ook een vergadering of gewoon een fijne tocht zijn een paar van de opties. Terwijl de huifkar getrokken wordt door een of twee sterke werkpaarden kom je door alle prachtige plekjes van de Buisse Heide en de Reten.

In overleg met de koetsier kunt u een korte stop maken bij de theekoepel van Villa Wallsteijn, waar u wordt verwend met een glaasje champagne, een lekkere Schrobbelèr of een ander drankje naar wens. U kunt dan even de benen strekken met een wandeling door de eeuwenoude boomgaard.

Soms, maar altijd heel spontaan, reist er zomaar een heuse verhalenverteller mee. Deze zijn, net zoals de huifkar, niet in dienst van 't Pannehûske. Daardoor zijn beschikbaarheid en prijzen alleen op aanvraag mogelijk.

We hebben een keuze uit twee verschillende huifkarren. Bent u met een wat kleinere groep dan kunt u kiezen voor de huifkar waar maximaal 20 personen in passen. Bent u met een wat grotere groep dan hebben wij een huifkar waar voor maximaal 30 personen plek is.

Let op: in de winter i.v.m. de veiligheid kunnen de paarden vervangen worden door een tractor.

Openingstijden

Maandag
Open van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Dinsdag gesloten

Woensdag t/m Zondag
Open van 10 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Met besloten arrangementen kan onze sluitingstijd aangepast zijn.

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248