De Van Gogh schilderijenroof

theekoepelholstDeze tocht is geschikt voor zowel kleine als grote groepen (tot max. 80 personen). De Van Gogh schilderijenroof is leuk voor zowel de wat oudere kinderen als volwassenen. 

Er gaat niemand van het Pannehûske mee en deze tocht mag alleen gelopen worden onder begeleiding van een volwassene. Alvorens je vertrekt, wordt aan deze begeleider(s) de GPS-tocht uitgelegd.

Dat grootmeester Van Gogh in Zundert is geboren en vele schetsen heeft getekend hier op de Buisse heide is bij iedereen bekend. Wat bijna niemand weet is dat het Van Gogh Museum in Zundert (nog) steeds geen echt Van Gogh schilderij heeft hangen! Eindelijk na jaren van schaamte is het Van Gogh Museum het toch gelukt om een echte Van Gogh naar Zundert te halen, maar helaas is dit schilderij gestolen tijdens het transport. Er is direct een grote klopjacht georganiseerd om het geroofde schilderij op te sporen.

Tijdens deze klopjacht volg je letterlijk de voetsporen van Vincent van Gogh, daar waar hij zo vaak over de Buisse Heide heeft gewandeld. Je moet met behulp van de GPS, je ogen, oren en neus, leuke maar soms ook moeilijke raadsels oplossen om zo het gebied in kaart brengen waar het gestolen schilderij is verstopt en waar je de dader zult ontmaskeren.

De kosten van deze GPS-tocht bedragen € 30,- per 6 personen

Openingstijden

Maandag 
Open van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Dinsdag
In augustus geopend van 10:00 tot 18:00
LET OP, Keuken sluit 17:00

Woensdag t/m Zondag
Open van 10:00 tot zonsondergang
De keuken sluit dan om 18:30

Met besloten arrangementen kan onze sluitingstijd aangepast zijn.

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248