De Van Gogh schilderijenroof

theekoepelholstDeze tocht is geschikt voor zowel kleine als grote groepen (tot max. 80 personen). De Van Gogh schilderijenroof is leuk voor zowel de wat oudere kinderen als volwassenen. Er gaat niemand van het Pannehûske mee en deze tocht mag alleen gelopen worden onder begeleiding van een volwassene. Alvorens je vertrekt, wordt aan deze begeleider(s) de GPS-tocht uitgelegd.

Dat grootmeester Van Gogh in Zundert is geboren en vele schetsen heeft getekend hier op de Buisse heide is iedereen bekend. Maar wat bijna niemand weet is dat het Van Gogh Museum in Zundert (nog) steeds geen echt Van Gogh schilderij heeft hangen! Eindelijk na jaren van schaamte is het Van Gogh Museum het toch gelukt om een echte Van Gogh naar Zundert te halen, maar helaas is dit schilderij gestolen tijdens het transport. Er is direct een grote klopjacht georganiseerd om het geroofde schilderij op te sporen.

Tijdens deze klopjacht volg je letterlijk de voetsporen van Vincent van Gogh, daar waar hij zo vaak over de Buisse Heide heeft gewandeld en moet je met behulp van de GPS, je ogen, oren en neus, leuke maar soms o zo moeilijke raadsels oplossen om zo het gebied in kaart brengen waar het gestolen schilderij is verstopt en waar je de dader zult ontmaskeren.

De kosten van deze GPS-tocht bedragen € 7,50 per persoon

Openingstijden

LET OP.
IVM het bloemencorso in zundert zijn wij 3, 4 en 5 september gesloten.
Dus zondag, maandag en dinsdag. Woensdag zijn wij weer fris en fruitig voor u paraat.

Woensdag t/m zondag
Open van 10:00 uur tot zonsondergang 
Keuken sluit om 18:30 uur

 

Herberg 't Pannehûske | Roosendaalsebaan 4, 4885 JK Achtmaal | Telefoon 076-5985248